Skrevet af Tonja Althaus , kontorleder, 23.06.13
Kontoret på N. Kochs Skole er ikke som alle andre…heller ikke placeringsmæssigt i huset. Vi er så heldige at være placeret på GRØN etage med 6. og 7. årgang som naboer. Dette giver et vist liv omkring os i det daglige med det nyeste musik hits i øregangene, de nyeste gloser og lidt hormoner spredt ud over hele dagen.

Det giver os også nogle sjove oplevelser at sidde midt i elevernes dagligdag, hvor vi ofte får besøg af dem; ”kan I ikke lige låse op ind til klassen, da jeg har glemt min jakke eller mit idrætstøj” eller hvornår bliver en konfiskeret fodbold frigivet igen. Og der skal findes plaster frem til en skadet finger. De små elever kommer med alle de ting, som de finder i både skolegården, i sandkassen og rundt omkring på skolen – som så igen giver besøg fra eleverne der savner deres ting. Og så er de jo også så nysgerrige, for hvad laver man lige på et kontor.

Nu er det jo så ikke kun eleverne der kommer forbi i løbet af en dag, der er også mange forældre-henvendelser – både eksisterende forældre og kommende forældre – angående ventelister, spørgsmål til skolepengene, fripladsansøgning, rettelser af deres adresser, mobilnr. mv. Dette giver os en stor berøringsflade som bestemt ikke gør dagen mindre interessant – både ved den direkte kontakt og ikke mindst via den telefoniske kontakt.

Og så er der alle de søde og rare kollegaer som også stikker hovedet forbi. Pedellerne med posten og alt det papir som vi formår at printe på i løbet af året, lærerne som skal aflevere en del informationer, der gør at vi kan afsende ansøgninger til specialundervisning, indtaste karakterne på afgangsbeviserne, godkende fakturaerne til betaling, udbetaling af løn og meget meget mere.

Så ikke to dage er ens på skolen – og det ville jo også være for kedeligt. TAK for det ;- )